dimarts, de gener 16, 2007

Les meves memes


Meme toca a mi.


1. Vaig pujar al Huayna Picchu, fins a la pedra de dalt de tot, on només hi cap una persona -sense vertigen- dreta. Tinc com a testimonis un noi de Madrid, dues xilenes i una foto.


2. He compost una banda sonora teatral per la qual vaig cobrar drets d'autor de la SGAE. L'obra era L'illa del tresor, la va dirigir un tal Salomó i es va estrenar l'any 1998. Testimonis: que jo sàpiga, els 1000 i escaig assistents de l'estrena.


3. Em van pintar el cos com una figura de Miró, mentre sonava Stravinski. Va costar hores de banyera treure'm tot el color de sobre, però va valer la pena. Tinc fotos que només ensenyo en la intimitat.


4. Em van atracar al centre de Dublí l'any de les olimpíades. Érem 3 contra 3; eren les 3 de la tarda. Jugaven dos equips locals i mig Dublí anava borratxo. Vaig plorar davant el comisari, que va recuperar la meva documentació. Testimonis: dos informàtics barcelonins que es deien Lluís.


5. He sobrevolat en ultralleuger els envoltants de la Mola. No serveix per entrar en el Gran Llibre de l'Aviació Catalana, però sí en el Gran Llibre de Moments Feliços de la Meva Vida. Era el meu sant i tinc com a testimonis una cunyadeta, un gran amor i una cinta de vídeo.


Passo el relleu a la Matri, la Deltaica i la resta.


flordelotus


9 comentaris:

Anònim ha dit...

He vist la verge de la llet?

Anònim ha dit...

Ei, Salo! Quina passada, els teus memes. Això que et pintessin el cos com una figura de Miró és molt excitant. M'agradaria viure una experiència semblant. I m'encanta el nom del teu llibre: "Gran Llibre de Moments feliços de la Meva Vida". En realitat (i per sort!) tots podem presumir de tenir un llibre com aquest a la nostra memòria, veritat? Estaria bé que algun dia ens decidíssim a escriure'l per poder compartir-lo amb les persones especials.

Salut!

Matrioixka

Anònim ha dit...

Uoooo!!! m'ha impactat l'atracament! Quina por... no m'hi he trobat mai per sort.

I pel que fa a pintar-t el cos com una figura de Miró... jejeje:P què artístic i sensual!!

sort! =)

Anònim ha dit...

Tal com em proposa la flodelotus aquí van les memes:
1. He travessat les dunes del desert del Sàhara a bord d’un camell, fins a arribar al campament darrere de la gran duna. Allí vaig recuperar forces bevent whisky bereber i tocant la darbuka. I després la millor albada que he vist mai. Testimonis: fotos i records.
2. He recorregut els paisatges volcànics i les fagedes més preciosos de Catalunya amb la bici del meu germà, amb un constipat impressionant i amb molt bona companyia. Testimonis: els meus pulmons, encara em deuen maleir. Sort que una bona cuina volcànica ho cura tot.
3. Vaig conèixer per casualitat i en una consulta el primer noviet de la meva mare, morta quan jo tenia 7 anys. Ni ell ni jo sabíem de la nostra existència. Un xoc d’emocions i un regust agredolç. Testimoni: una gran amiga.
4. Estic enamorada del Sol. Sense ell perdo la salut i em poso de mal humor. Encara que us sembli molt poètic, és realment cert. Si a algú li passa el mateix que ho digui, sort que es pot compartir! Testimonis: els que m’envolten.
5. He visitat dos centres penitenciaris i he estat envoltada de delinqüents sense tenir por. Més aviat és llàstima i dolor el que he pogut experimentar, és dur que et privin de la teva llibertat. Testimonis: la funcionaria que em registra cada vegada.

Anònim ha dit...

Deltaica,

m'has fet posar la pell de gallina.
Dues vegades.

Crec que el sol t'acompanya. Com ell, dónes una llum generosa i discreta, la majoria de vegades. Altres, ets esclatant, com quan t'arregles mínimament per a un sopar... si fos noi i estigués solter!!

Vull tornar a navegar plegades.

Anònim ha dit...

És la més guapa de l'editorial, llàstima que tingui tan bon gust ;)

Anònim ha dit...

Quines memes, Salo, XD, quines memes!

I el doll surt així? Sense tocar res? Però quins pitorros, XD, quins pitorros; la realitat a superat un cop més la fantasia.

Anònim ha dit...

Deltaica, quina història més bonica la del primer noviet de la teva mare. I els altres memes també m'han agradat molt. Darrere de la teva figura discreta i enigmàtica s'hi amaga una ànima plena d'experiències i inquietuds. Si jos fos noi també intentaria conquistar-te!

Matrioixka

Anònim ha dit...

Carai! quin èxit. Sé que sóc discreta però no sabia que fos enigmàtica. De tota manera m'ha agradat sorprendre-us. Moltes gràcies per les "floretes". I els que no ho heu fet, a veure si us animeu a escriure les vostres memes... jo també tinc ganes de descobrir-vos.