dijous, de novembre 27, 2008

Madama Butterfly respon

Benvolguda Marols,
entenc que s’esveri davant del pistil vistós, ostensible i exuberant d’aquesta flor. S’esvera perquè en les profunditats de les seves reflexions difícilment hi tenen cabuda les coses purament lúdiques com un penis. I perdoni la cruesa de la meva llengua, però per a mi, un bon pollot només és un company de joc, només això, res més, una joguina que ha de ser gran quan necessito volar de pressa, què vol que li digui, de francesa només en tinc el nom.

Benvolguda Marols,
gratant, gratant, podria arribar a confessar-li que de vegades reconec en una titola ben enlairada el complement idoni del meu propi òrgan petit i amagat. Sóc massa senzilla, potser sí, massa superficial, també, però li ben asseguro que pixar-se de riure de la mida i la poca metxa d’un sant baró és un arma carregada de futur.

Benvolguda Marols,
gràcies al complex de la mida l’home s’ha d’esmerçar. Posar-hi la llengua i la imaginació, la por a no poder fer volar una senzilla papallona com jo els aterra, no li càpiga cap dubte. Ji, ji, ji... homes.

Madama Butterfly

9 comentaris:

ÀnimaAlada ha dit...

Una resposta sense contraresposta de la Marols no és el mateix! ;)

Anònim ha dit...

Madama Vàterflai, escuri's la gola, per favor, que arrossega un deix de trabolo que és demasié!!!

Cherry

Anònim ha dit...

ànima,
té raó.

cherry,
trabolo? bonica paraula.

vladimir

Anònim ha dit...

No sé, no sé,
però quan una dona em treu els calçotets i es posa a riure penso: ramon, ja tens mitja feina feta.

Com sovint diu el vladi, el sexe hauria de tenir molt a veure amb l'alegria de viure, amb el somriure, amb el joc, amb el gaudi... i que tothom se l'agafi com pugui, com vulgui... com li agradi.

Anònim ha dit...

Alevilla de mi vida,
No hace falta ser mocita para saber que el secreto está en la punta. Si quieres correrte como un avión, déjate de pértigas o alabardas y entrégate como una bestia a la gracia del buen picador.

De corazón, tuya.

Sor Ginesa

Anònim ha dit...

Tot això ho fa el fred??
Esteu molt malament, us recomano unes corredisses (que no corregudes) en bola picada pel bell mig de la Noguera i voreu com sus passa el calentón.

Anònim ha dit...

Benvolgut Vladimir,

l'únic que m'esvera és la constatació del seu priapisme.

M'esvero perquè en les profunditats de les meves reflexions difícilment hi tenen cabuda les coses purament psicòtiques com la seva fal·litis aguda.

I perdoni la nuesa de la meva llengua, però per a mi,i per a qualsevol psiquiatre, l'obsessió amb el penis només és una patologia mental, només això, res més, una alteració que ha de ser tractada. Què vol que li digui, de francesa, només en tinc el cognom.

Benvolgut Vladimir,

gratant, gratant, podria arribar a trobar-li -darrere la seva fixació amb una titola ben enlairada- el complexe d'un òrgan petit (i no només el genital). Sóc massa reflexiva, potser sí, massa analítica, també, però li ben asseguro que obsedir-se amb la mida i la funció de les gònades no li augura un bon futur.

Benvolgut Vladimir,

gràcies a l'autonàlisi l’home pot avançar. Usant la llengua (les paraules) i la imaginació, perdent la por que els aterra, no li càpiga cap dubte que, jiji, els homes poden deixar de ser homínids.

Anònim ha dit...

Que estàs de pon Vladi?



pepitogrillo

Anònim ha dit...

Estic en crisi creativa, em vaig mullar i les idees s'han desfet. Coses ;)

vladimir