dimarts, de setembre 30, 2008

Vergonya

VERGONYA, i no pas perquè uns tarats llancin quatre bengales enceses al damunt d’una pobre gent. Què es pot esperar d’un tarat?

VERGONYA d’una policia pròpia, comandada per un incompetent Joan Saura “àlies capità enciam”. Em nego a acceptar que aquell centenar d’agents que vigilaven la colleta de fills de papà que llançaven les bengales deixessin d’actuar per iniciativa pròpia. Suposo que hi havia instruccions des de dalt, com així ha de ser, prohibint l’actuació per alguna collonada que fa de mal explicar. Saura! Menys càmeres als quarters, menys verdura i més eficàcia, cony!

VERGONYA, i no tant perquè quatre analfabets que juguen a futbol identifiquin l’afició del Barça amb el grapat de cabrons que els aplaudien. I si entre aquella massa tancada a la gossera hi havia bona gent, que no ho dubto, que posin denúncies a qui calgui, perquè és inadmissible que pagant una entrada i comportant-se correctament rebin un tracte de delinqüents.

Per Déu!, que també sóc d’això que abans en dèiem “més que un club” i que actualment és una gran merda. Davant de fets tan denigrants, propis de feixistes de la pitjor mena, el resultat és el que menys m’importa. Molt bé, Puyal!, per la teva independència denunciant els fets dels bàrbars i l’actitud de gran part dels jugadors. Molt bé, Puyol!, per estar a l’alçada d’un capità admirat. Molt bé, Pep! (i mira que t’he criticat per llepa).

VERGONYA, i ara ja me’ls ha acabat senyor Laporta. VERGONYA d’un president xulo, prepotent, fastigós... ninot antinuñista de quatre mediocres burgesets (els de la calça i la corbata de llacet)... Ecs! VERGONYA d’un esclau de Cruyff que no té el senderi de demanar als jugadors, quan sortien del camp, una actitud adequada a la situació tan vergonyant per la que havíem passat molts barcelonistes de cor (però a què va al vestidor després dels partits el nostre JAN? A xuclar-li la polla al negre?... no ho entenc).

MOLTA VERGONYA pel fet que el president del Barça no condemni taxativament els aplaudiments de molts dels nostres jugadors el dia següent a TV3, això és el que tocava i no pas la verborrea xusquera que li va endossar al llepa d’en Xavier Torres. VERGONYA ABSOLUTA... i pensar que aquest modèlic personatge ara fa uns quants anys era el convidat en la inauguració de la Universitat Catalana d’Estiu... Quin ridícul, quina pena.


vladimir

7 comentaris:

Anònim ha dit...

vladi, vladi, que esperes pagant per veure "quatre analfabets que juguen al futbol"?.

Ja fa temps que està reflexionat, els romans tenien gladiadors, avui hi ha jugadors de futbol, la diferència? doncs la sang i la mort física, que ara queda "mal vist", però l'essència és la mateixa, la part animal del "gènere humà".

No és millor un bon llibre? o potser no saps que és un llibre? (un bon llibre?)

Anònim ha dit...

Je, je, ja veig que aquest post no té gaire comentaris femenins... "ej lu ke ni ha", Vladi.

Potser que recapitulis sobre la conversa que hem tingut fa un moment i revisis les teves prioritats mentals :-p

Anònim ha dit...

Porta? No és el president de l'Òmnium?
:-P

Anònim ha dit...

pepito,
la resposta a la recomanació destacada. Ets genial.

mala,
la veritat és que no tinc prioritats mentals, un dia sol i un altre lluna.

mery,
aguda com sempre. Smuagh!

Anònim ha dit...

Gràcies, vladi.

RATAFIAIRE ha dit...

Està clar, Vladimir,

Les coses pel seu nom. Si algú no els hi diu les veritats a la cara això no ho canviarem.

NO esperava menys de tu.


PERE.

Anònim ha dit...

Pere,
això sí, dissabte passat als del lateral ens van repartir unes cartolines de colors per a fer una mena d'acte contra la violència. Per sortir a la tele i netejar mala conciència, suposo.

El Nuñez era un pobre home, potser un pèl ridícul, però aquest Laporta me l'ha fet enyorar. Tal ho sento, tal ho dic.