dimecres, de març 19, 2008

Mandra

Ahir vaig llegir un conte que em va fer pensar, es titula “Mandra” i és del llibre d’en Jordi Cantavella “Paper higiènic”, que us recomano per passar-la bé.

Amb petites variacions meves, la cosa seria:


I quines poques ganes de treballar! Anar a la feina li fotia tanta caguera que caminava amb una mandra absoluta. Arrossegava els peus com l’avia Amparo quan es posa les plantofes de llana. Els braços li pesaven com dues barres de plom.

Es va aturar i es va negar a continuar caminant.

Després que passessin el camió de la brossa, dotze turismes, tres camions, una camioneta, sis autobusos, un autocar, set motos i un comunista amb bicicleta van recollir el seu cadàver aixafat.

Bona Setmana Santa i Pasqua.
vladimir

7 comentaris:

Anònim ha dit...

proposta de final feliç: i a la propera vida li va tocar ser un ós peresós i va ser molt feliç i vet aquí un gat i vet aquí un gos, aquest conte ja s'ha fos

Anònim ha dit...

Eps! no el fonguis encara: que també hi havia al setè cel una osseta peresosa guapíssima, que el feia trempar com un camell dalt de la branca, sense tocar-li un pèl, per pur sentit de la mandra.

Anònim ha dit...

vladi, estàs guapíssim.
Els de la Hdad. Ntro. Padre Jesús Nazareno m'han preguntat si aquesta nit et veuran a processó. Si vens amb aquest modelet et reserven un lloc preferent.

Fins després.

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Feia temps que no mirava el teu bloc. Veig que ara ja ets internacional.
Gràcies pels records que m'has donat.
Ècrem

Anònim ha dit...

Ja,ja,ja,
veig que el nostre pardalet vola ràpid... o potser és l'altra "pàjaru" de Mataró? ecrem, vés al tanto, bona gent, però perillosos.

Molts records.

Anònim ha dit...

Perillosos ??? no home no, si són com un crostonet de pa, durs però molt dolços....i molt bones persones...sempre els hi dic:
"Perquè esteu "casats" que si no !!"
Ecrem