dijous, de juny 19, 2008

Acabada!

He acabat. Sí, ja està. Els darrers metres no sé si els he fet jo o m'ha dut el meu alter ego a coll i be. He viscut aquests dies finals com una zombie.

He acabat la tesina.

Un any de cursos de doctorat rematat amb un intens treball per fer l'article del Quixot i l'economia. Tot seguit, un altre any de recerca, de treball de camp, de teoria, de gratar-te els axons a veure si pareixes alguna cosa original o almenys una mica fina. Dies, dies. Endarrerir la feina, acumular-ne. Sacrificar caps de setmana, vespres. Insomni, neguit, el camí abruptament fa pujada i es fa fosc. I si ho deixo?, total, qui ho notarà... Anèmia mental.

Però en els últims metres... unes quantes mirades de suport, alè dels que t'estimen de veritat i que són més dels que pensaves, i potser no tots els que et pensaves, i sí alguns que no et pensaves.

Això sí, anar a córrer una mica pels boscos de fades amb les fades, sinó, ni de conya. I gràcies també al ioga, i a la quínoa, i al XS, i a la lluna amb majúscules, al perdedoret, a la mestra bufaruda, a l'Oracle de Delfos CG, al dire incombustible, a aquell senyor que tant li costa dir-me "que bé, filla", però que em porta els macarrons, al gat divertit, a la veïna perruquera, a l'impressor rus, al Senyor dels Bits, al coach que em mostra els bidons tòxics, a la dona que mai no l'encerta amb els regals excepte amb el que em va fer un Nadal llunyà, a les editores/ors del Casal de xocolata, a tot d'ulls que sorgeixen en la fosca, dels troncs dels arbres, dels nenúfars, en l'aire que respires i que fan amb tu el tram final.

Un super gràcies ple a vessar de cava fresc.

Ja està, companys, ja deixaré de dir que estic liada amb la tesina.

Sí!!!!!! SSSSÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!

O és un somni?
(Em pessigo la cuixa.)


Epíleg: com aixafar la guitarra i acabar-me de rematar amb alevosia. Imagino que ve el meu dire i diu:

--I ara, a per la tesi!








Lu
amb el cos jacent i l'ànima flotant.

(Iuhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

7 comentaris:

Elrohir ha dit...

Aquí! Aquí, la nº1 !!!!!
Felicitats :)

http://www.equinoxio.org/UserFiles/Image/guerrera.JPG

Anònim ha dit...

l'enhorabona, Lu! Ara només falta que ens la deixis veure. La penjaràs a la xarxa?

Xavier Salomó ha dit...

Si el meu dibuix fos animat, el personatge es treuria el barret, del barret en treuria un ram de flors, i amb una bufada plena de tendresa et faria arribar els pètals que traspassarien la pantalla i aterrarien damunt les teves tecles cansades.
Una vegada més, enhorabona.

Anònim ha dit...

Et felicito, maquíssima! Tal com vam dir, ja ens deixaràs llegir algun fragment del teu "fillet".

Apa, ara et toca descansar uns dies, que els tens ben merecuts.

Petonets,

Matri

Anònim ha dit...

La cuixa ja te la pessigo jo! Fantàstic, quan ho celebrem?

Un petó.

Anònim ha dit...

Gràcies i ja van dues caixes de cervesa que et dec. Has estat un bon suport tècnic, Elrohir.

Cherry, suposo que la penjaré a la web del grup de recerca de la UOC on estic un cop hagi fet la presentació pública. Si t'interessa, te la passo via e-mail.

XS, m'adormo dins del barret.

Matri, us llegiré un fragment quan l'Elro ja vagi per la segona caixa i la resta escurant la tercera clara. S'entendrà tot molt millor.

Vladi, com està l'escullera? Tenim un fúting-platja pendent.

ÀnimaAlada ha dit...

Felicitats guapa!