dijous, d’octubre 11, 2007

Anem per feina

Mail 1 (Vladimir) 17:05h.

Ei videta, com van les programacions aquestes? He sentit que et trucaven amb pressing i fotaré un cop de puny a la taula (en el millor dels casos) que semblarà que caiguin els fluorescents. Tanta conya per una merda de guies que ni la senyoreta més oca es mirarà. A cagar! Escriu qualsevol cosa, que això bàsicament va al Departament d’Educació.

Em sembla que avui estrangularé a algú-na.

Mail 2 (Lu) 17:10h.

Pressionen amb mandangues. Ara, que a mi me la sua. Que pressionin. Trobo absurd cremar un bon potencial humà i professional amb les putes programacions. Però que no saben escriure, o pensar, aquests professorets, que els hem de péixer amb cullereta?


En fi... avui sopes amb el meu ocell?
Fes-li una mossegada de Miss Jaid al clatell.

Mail 3 (Vladimir) 17:30h.

No t’esveris, no t’esveris, que encara fotarem un pa com unes hòsties. Tira milles, que tot plegat és una merda lligada amb un cordill.
Per cert, si tu ets un potencial humà, jo sóc un putancial diví. Que creus que podria demanar per servei? Sigues sincera, va.

Ah! amb l’ocell sopem dijous,
de part teva li mossego els ous.

Mail 4 (Lu) 17:45h.


Vladi, Vladi, no m'esveris, que encara em queden cinc o sis hores de despatx. Jo penso que pots picar alt, sobretot si et descordes el segon botó i exhibeixes els rulls platejats de la pitrera. Amb mi funciona!


(Això sí, tu calla, no diguis res. Rulls i prou.)

8 comentaris:

Elrohir ha dit...

Si ho sé no te les passo. Me les havien demanades a mi ... realment sembla ser que a algú si els interessen.

En fi ... no sempre t'han de tocar fer coses agradables!!!

Imagina que et toca treballar una estona amb en vladi ... podries coordinar un projecte amb ell? No, no seria agradable. Però si s'ha de fer ... sempre et pots amagar al lavabo :P

Anònim ha dit...

Ostres, com està el personal: que si fotaré un cop de puny a la taula, que si una mossegada al clatell, que si una mossegada als ous… Però videtes, què carai us passa que esteu tan agressius i esverats? Em feu por i tot! Apa, que aviat marxarem de pont i els ànims es calmaran. Mentrestant, dutxeta d’aigua freda !

Matri

Petjada ha dit...

Ja és primavera a can Vladimir al mar? una micarrona esverats no? això de "professorets" no m'ha agradat, no no no... Apa, a descansar i a veure si torneu més centrats ;)

Anònim ha dit...

Petjada, ja ens coneixes, bé ens hem de desfogar. Sort n'hem tingut, dels professorets,(d'alguns més que d'altres).

Elro, així que això també "t'ho dec" a tu?! Així em pagues les estones passades junts entre bambú?

Matri, et vols dutxar amb naltros?
:-p

MaRiNa ha dit...

menges amb un ocell?? jo casi que m'ho feia mirar.. ;)

Anònim ha dit...

Sí elro,
tens raó, no és fàcil treballar amb mi. Però a vegades també ríem, no? Ets un crack.

Matri,
deu ser la lleteta dels cafetons. No podríem tornar a les capsuletes?

Petjada,
per a mi tu ets una mestra, com molt encertadament em vas puntualitzar fa uns dies (i de les bones, n'estic convençut). Per tant, ni em disculpo.

Com diu la Lu, sort en tenim dels pofessors i mestres compromesos amb la seva feina. Però hi ha una minoria rància, com en tots els oficis, que et juro que empaquetaria ara mateix dalt d'un avió i la llençaria al mig del desert perquè s'hi esmolés les dents un lleó.

Lu,
gràcies per suavitzar els nostres mails. Si fots els vertaders fem nit a la garjola (i el pitjor de tot, en gàbies separades).

marina,
amb un pardal i una colla de pijos. Bé, no sé que és pitxor. Per cert, qualsevol nit et demano el gatet del nas de cera per anar a fer unes llets, jo te'l faig un tigre;)

Elrohir ha dit...

Lu, si, em deus això i més :P és el que té que et possin en contacte directe amb qui l'ha de fer servir, que et demanen coses.

Bé, com diu en Vladi, pel que he vist també coincideixo amb ell. Alguns sòn una glòria, però una minoria és capaç de treure't de polleguera i fer que pagui a qui no li toca. Però vinc d'altres sectors i us asseguro en comparació, en general són molt bona gent.

Sobre tema de dutxes i així, espero que us hagin anat bé. Pel cap de setmana vinent me'n prepareu una.

Sant Elro ( avui, dia 13 ),
Allà on va, triomfa.

Carlos ha dit...

Hola,
T'envio aquest www.mataroparticipa.blogspot.com per si vols participar al bloc que l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa per recollir l'opinió i propostes de tothom respecte al seu Programa i Pressupost pel 2008. Ah, si vols, ens podem saludar el proper dimecres 17 a les 7 de la tarda a l’Audiència Pública al Centre Cívic de Pla d‘en Boet sobre això mateix, que és obert a tota la ciutadania.
Gràcies,
www.charlivistaalegre.blogspot.com


Carlos